PuigMoto.nl

 

FraTech
Rinus Pereirastraat 19
5953 PX Reuver  
Nederland

KvK nr. 12032621
Bank Rabo: NL41RABO0150592205

E-mail: Info@PuigMoto.nl 

 

Belangrijkste punten:

 • Verzendkosten: 
  Gratis verzending in Nederland en België bij bestellingen vanaf € 150,-.
  Bij zendingen met een waarde tot € 150,- worden € 6,95 verzendkosten berekend.
 • Betaling:Uw order wordt verwerkt na ontvangst van het factuurbedrag: 
  - via het Ideal betalingssysteem Nederland
  - via Bancontact België
  - via Belfius Direct Net België
  - via KBC/CBC betaalknop België
  - via American Express creditcard
  - via Eurocard / Mastercard creditcard
  - via Visa creditcard
  - via PayPal
  - op onze bankrekening RABO IBAN: NL41RABO0150592205 BIC: RABONL2U
 • Verzending via pakketpost.

 

Algemene voorwaarden

1. Toepasselijkheid
1.1. Alle voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten, welke via de website van PuigMoto.nl afgesloten worden. Door totstandkoming van een vorm van bovenstaande overeenkomst, accepteert u uitdrukkelijk onze voorwaarden.
1.2. PuigMoto.nl heeft altijd het recht om de inhoud van de webwinkel en de algemene voorwaarden te wijzigen.

2. Overeenkomsten 
2.1. Een overeenkomst tussen u en PuigMoto.nl komt tot stand nadat er een bestelling is binnengekomen in ons archief, middels de bestelprocedure in onze webwinkel. U ontvangt hiervan automatisch een bevestiging.
2.2. De administratie van PuigMoto.nl geldt als bewijs van de door u aan PuigMoto.nl verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door PuigMoto.nl verrichte leveringen. PuigMoto.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het plaatsen van een bestelling en dus het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.
2.3. PuigMoto.nl garandeert niet de juistheid van de gegevens, die vermeld zijn op de website.


3. Prijzen / betaling
3.1. Alle prijzen in de webwinkel van PuigMoto.nl zijn uitgedrukt in Euro's , inclusief de BTW en exclusief verzendkosten.
3.2. Alle bestellingen worden door PuigMoto.nl thuisbezorgd. 
Gratis verzending in Nederland en België bij bestellingen vanaf € 150,-.
Bij zendingen met een waarde tot € 150,- worden € 6,95 verzendkosten berekend.
3.3. Eventueel verleende kortingen zijn altijd eenmalig.
3.4. Betaling:Uw order wordt verwerkt na ontvangst van het factuurbedrag. 
3.5. Van elke bestelling wordt een factuur / orderbevestiging verstrekt met BTW specificatie.
3.6  Wij bieden bedrijven buiten Nederland niet de mogelijkheid om zonder BTW in te kopen.

 

4. Transport
4.1 Om uw product bij u thuis te bezorgen, maakt PuigMoto.nl gebruik van vervoerbedrijven.
4.2. PuigMoto.nl bepaalt de wijze van verzending, tenzij anders overeengekomen.
4.3. Leveringen vinden uitsluitend plaats in Nederland en België.

5. Aflevering en levertijd
5.1. Producten worden altijd zo spoedig mogelijk naar het door u opgegeven afleveradres verzonden, onder voorbehoud van de dan aanwezige voorraad. Orders van voorraadartikelen worden de volgende dag bij U aangeleverd indien de betaling voor 16.00 uur binnen is. Voor artikelen die wij moeten bestellen staat de te verwachten levertermijn bij het artikel vermeld (dit is een indicatie). Het is ons streven om binnen die termijn te leveren.
De aangegeven levertijd bij het artikel is een indicatie van de te verwachten levertijd. Na definitieve ontvangst van Uw bestelling krijgt U de exacte levertermijn door.
5.2. PuigMoto.nl geeft U bericht, wanneer er verzonden gaat worden.
5.3 Bent U niet aanwezig op het tijdstip van aflevering, dan zullen de goederen:
     - of de volgende dag nogmaals worden aangeboden
     - of bij de buren worden afgeleverd.     
5.4. Mocht de voorraad onverhoopt niet toereikend zijn, dan zullen wij contact met u opnemen en u een verwachte levertijd doorgeven. Wanneer u zich niet kunt vinden in deze leveringstermijn kunt u de bestelling annuleren.
5.5. De door PuigMoto.nl opgegeven levertijden in de site zijn nooit te beschouwen als fatale levertijd. Het kan voorkomen dat artikelen zijn uitverkocht bij de fabrikant, U ontvangt daarover bericht via e-mail.


6. Afkoelingsperiode
6.1 Nadat u het door u bestelde product hebt mogen ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product de onderliggende overeenkomst met PuigMoto.nl te ontbinden. 
Als U van Uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient U het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele verpakking aan ons te retourneren (originele verpakking altijd mee retour sturen). Plak geen tape e.d. op de originele verpakking.
Het is toegestaan het product uit de verpakking te halen. Hierbij is het uitgangspunt dat U het product kunt hanteren en inspecteren zoals dit ook in een winkel zou gebeuren. (Dus niet monteren op de motor; gemonteerde artikelen worden  niet retour genomen).
Indien U een proefrit wenst te maken met een artikel, neem dan contact op met Uw motordealer.
6.2 Indien u de overeenkomst ingevolge artikel 6.1 van deze voorwaarden wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via e-mail) aan PuigMoto.nl te melden. U krijgt van ons een retournummer en retourinstructies. U dient het product onmiddellijk terug te sturen naar PuigMoto.nl. U draagt zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden.
6.3 De betalingen die u hebt verricht op het moment dat u de overeenkomst met PuigMoto.nl aanging, zullen wij, nadat PuigMoto.nl het door u geretourneerde product heeft ontvangen en gecontroleerd, aan u crediteren binnen 14 dagen.  (verzendkosten worden niet vergoed).


7. Respect voor uw persoonlijke gegevens (zie Privacy verklaring)
7.1. PuigMoto.nl zal uw persoonsgegevens opnemen en verwerken in een of meer bestanden. Het doel van deze verwerking is het door PuigMoto.nl kunnen nakomen van de overeenkomst die u en PuigMoto.nl zijn aangegaan, alsmede het kunnen doen van aan u persoonlijk gerichte aanbiedingen. Uw gegevens zullen NIMMER aan derden verstrekt worden.
7.2. De persoonlijke gegevens die verwerkt worden, zijn die gegevens welke u heeft ingevuld tijdens de bestelprocedure.
7.3. Veilig bestellen. Als U producten bij PuigMoto.nl bestelt, dan is het nodig persoonlijke gegevens in te vullen. PuigMoto.nl draagt er zorg voor dat al Uw persoonlijke gegevens veilig worden opgeslagen, door gebruik te maken van een beveiligde SSL verbinding voor het verzenden van Uw bestelling.


8. Garantie
8.1 Mocht een artikel onverhoopt defect raken, neem dan contact met ons op.
8.2 Wij hanteren een garantietermijn van 2 jaar voor Puig producten.


9. Disclaimer
9.1 Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.
9.2 Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt PuigMoto.nl geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. 


10. Toepasselijk recht
10.1. Op alle overeenkomsten, welke u heeft afgesloten met PuigMoto.nl, is het Nederlands recht van toepassing.

 

Retourbeleid / Herroepingsrecht

 • Nadat u het door u bestelde product hebt mogen ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van dit product de onderliggende overeenkomst met PuigMoto.nl te ontbinden.
 • Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking te worden geretourneerd.
 • Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via e-mail) aan PuigMoto.nl te melden.
 • U krijgt van ons een retournummer en retourinstructies.
 • U dient het product onmiddellijk terug te sturen naar PuigMoto.nl. 
 • U draagt zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden.
 • De betalingen die u hebt verricht op het moment dat u de overeenkomst met PuigMoto.nl aanging, zullen wij, nadat PuigMoto.nl het door u geretourneerde product in goede orde heeft ontvangen, aan u crediteren binnen 14 werkdagen.

 

Mailadres voor retourinstructies, vermeld s.v.p. het ordernummer: info@Puigmoto.nl